CHLOÉ

In de wereld van vreugde en verwachtingen komt soms een verhaal dat ons herinnert aan de fragiliteit van het leven en de kracht van doorzettingsvermogen. Baby Chloé, een klein wonder dat aanvankelijk een moeilijke start had met extra zuurstof, straalt nu als nooit tevoren. Dit is het hartverwarmende verhaal van Baby Chloé en de magische momenten vastgelegd tijdens haar prachtige newborn shoot.

Het begin

Het leven van Baby Chloé begon met een uitdaging. Je verwacht en kijkt uit naar een geboorte met die mooie goldenhour, dat eerste uurtje huid op huid, knuffelend elkaar verkennen. Dat is de verwachting die je hebt bij een geboorte, tuurlijk bedenk je van te voren dat de bevalling wellicht langer duurt dan gehoopt, dat je misschien medisch wordt tijdens die bevalling er kan van alles anders lopen tijdens je bevalling, maar waar je vaak niet aan denkt is dat het na de bevalling soms ook anders afloopt dan gehoopt. Kleine Chloé moest na een reanimatie ook aan de beademing om haar reis naar gezondheid te beginnen. Ouders kijken vaak met gemengde emoties naar de incubator, en zuurstof slangen die hun baby zuurstof geeft in afwachting van de dag dat hun kostbare baby sterker zal worden.

het Lichtpuntje

Na dagen van zorgen en onzekerheid kwam het moment waarop Baby Chloé klaar was om het ziekenhuis achter haar te laten en haar eigen thuis te ontdekken. Het was een nieuw hoofdstuk, gevuld met liefde en blijheid.


De Newborn Shoot

Om deze bijzondere mijlpaal te vieren, besloten de ouders van Baby Chloé een prachtige newborn shoot te reserveren. Het was een moment van vreugde en dankbaarheid. Wegens het verhaal van Chloé vond ik het belangrijk als fotograaf om de puurheid en de kwetsbaarheid van Baby Chloé, omringd door de liefde van haar familie in beelden vast te leggen in natuurlijke kleuren welke tijdloos en prachtig blijven.