Embracing and capturing the magical journey of Birth.De geboorte van je kindje


Het moment waarop je baby geboren wordt is doorgaans een van de mooiste momenten uit je leven. En tegelijk een van de meest overweldigende ervaringen die je ooit zult meemaken. Er gebeurt zoveel, in je lijf en om je heen, dat het kan gebeuren dat je je achteraf niet meer zo goed kunt herinneren hoe de geboorte precies verlopen is. Bij het zien van de foto’s komen deze herinneringen weer terug. Zo kun je alles nog eens in je eigen tempo herbeleven. Het maakt de herinnering aan de geboorte van je kindje completer en zorgt voor een blijvende tastbare herinnering aan het moment waarop je baby ter wereld kwam.


Professionele geboortereportage


Ik leg het geboorteproces op mooie en discrete wijze voor jullie vast terwijl jullie aandacht uitgaat naar elkaar en de geboorte van jullie baby.Ik maak foto’s tijdens de weeën, van de geboorte en van jullie eerste ontmoeting met je kindje. Na de geboorte blijf ik nog enkele uren om ook die belangrijke eerste momenten vast te leggen zoals de controles, de eerste voeding, het wegen en aankleden, en eventueel de kennismaking met broertjes/zusjes/familie.


Een onbetaalbare herinnering vereeuwigd


Ik ben vooral gericht op het vastleggen van emoties en mooie, pure momenten. De foto’s die jullie digitaal ontvangen zijn allemaal professioneel nabewerkt. Het zijn foto’s die op mooie en integere wijze het verhaal vertellen van de geboorte van jullie baby. Het resultaat is een indrukwekkend document van prachtige beelden waar jullie als ouders, en nog generaties daarna, trots op kunnen zijn.


Dag en nacht bereikbaar


Vanaf de 38ste week van de zwangerschap sta ik 24/7 stand-by. Als de bevalling zich aankondigt laat je het mij zsm weten. Je mag mij daarvoor gewoon uit bed bellen.


Vanaf januari ’24 open voor boekingen! Hieronder vind je mijn tarieven 2024.PAKKET 1 | Geboortereportage € 1297,-


Inbegrepen: – kennismakingsgesprek– 24/7 standby vanaf week 38– fotoreportage van de bevalling vanaf de weeën tot ongeveer 2 uur na de geboorte. En inderdaad, dit kan 6 uur duren, of 12 uur. De tijd die het duurt is volledig inbegrepen– mini-album (25 x 25 cm) met enkele van de mooiste foto’s stuk-voor-stuk professionele nabewerking van alle door mij geselecteerde fotobestanden, alle geselecteerde fotobestanden (minimaal 50) digitaal in hoge resolutie

Exclusief:

– BTW

– Reiskosten à 45 ct/km vanaf 2035 Haarlem

– Parkeerkosten

– Album verzendkosten €19


PAKKET 2 | Geboortereportage + ALBUM: € 1697,-


Inbegrepen: – Alles zoals beschreven onder Pakket 1, m.u.v. het mini-album + Mooiste foto’s (minstens 100) digitaal + gebundeld in een Luxe lay-flat fotoalbum van minstens 30×30 + Embossing (naam en geboortedatum in album omslag),-

Exclusief:

– BTW

– Reiskosten à 45 ct/km vanaf 2035 Haarlem

– Parkeerkosten

– Extra optie: desgewenst (bijvoorbeeld bij een nachtelijke geboorte) de volgende ochtend terugkomen, of langer blijven, voor de kennismaking met eventuele overige kinderen en familieleden € 200,- *In overleg en indien dit binnen mijn mogelijkheden ligt.

Geboortefotografie Haarlem, Bevalling fotograaf Haarlem
Geboortefotografie Haarlem, Bevalling fotograaf Haarlem
Geboortefotografie Haarlem, Bevalling fotograaf Haarlem

Vraag hier jouw Bevalling's shoot aan


Bevalling sessie inc digitale minimaal 100 HR beelden en een foto album 30 x 30 bij pakket 2. Vanaf €1497,-

Tot 12 uur fotografie (Bevallingen kunnen nou eenmaal soms lang duren, ik wacht geduldig tot het moment)

professionele beeldbewerking

online galerij


***

exclusief parkeergeld


inclusief 15 km reiskosten (enkele reis) extra kilometers

 € 0,45 per kilometer