MODEL CALL!

Geen ervaring nodig!

VOOR HET UITBREIDEN VAN MIJN PORTFOLIO zoek ik..

Zwangeren

3 zwangere dames rond de 30-34 weken zwanger in mei.

  1. Flexibele rooster, en om bij een temperatuur van minimaal 22 graden bij zonsondergang het water in te gaan aan het einde van de sessie?
  2. Met jouw vriend en jouw buikje een dreamy love shoot aan de kust ook deels in het water (bij afronding)
  3. (We love tattoos!) Een zwangere dame met of zonder tattoo en haar partner met tattoos!

Newborns

2 Newborns & there moms!

  1. Beval jij in maart, april of mei en vind je het prima om te cocoonen met jouw baby, heb je een huis die voldoende licht binnen laat met een beetje boho interieur? Denk aan Natuurlijke of aarde tinten.


Families

1 Gezin met een baby tot 9 maanden, en een kindje tot maximaal 6 jaar, met een flexibele agenda. Dit mogen ook twee moeders zijn :) Wij plannen het in mei in op een zonnige dag.

  1. Je wordt vroeg in de ochtend of laat in de avond verwacht (eigen keus) met zonsopkomst of zonsondergang. Jullie hoeven hier het water niet in.

Wat gaat er gebeuren?

Ik zal jullie fotograferen, af en toe een stukje filmen, en een medefotograaf zal de setting vastleggen. Het beeldmateriaal en de video's zullen worden gebruikt ter uitbreiding van mijn portfolio en voor commerciële doeleinden. Door deel te nemen aan deze actie stemt u hiermee in.

WAT KRIJG JE?

1 gratis foto sessie en 6 digitale afbeeldingen in hoge resolutie.

Meer afbeeldingen tegen meer prijs.


Meld je hier aan!

Bijvoorbeeld: Zwanger en met of zonder tattoes, Gezin met tweeling meiden. Twee moeders en hun Newborn.

“The moment a child is born, the mother is also born. She never existed before. The woman existed, but the mother, never. A mother is something absolutely new.
A memory worth being captured.”

Haarlem, Amsterdam of ergens daarbuiten


Of het nu hoog in de bergen is in het buitenland, op een strand bij de oceaan in Nederland, in een bos of gewoon bij jullie thuis. Die prachtige herinneringen van jullie liefde, geboorte, het gezin leven, de kinderen. Elk moment is waardevol en wil je gewoon vastleggen voor altijd.

Reviews

Reviews

“Our love shoot at the beach was an absolute dream come true! Morena realy capturing our love. She expertly captured our genuine emotions, freezing them in time. We felt so comfortable and natural throughout the shoot, Thank you for making our love story come alive in photos.”

YOU'VE GOT THE LOVE