Hey you,


Wat onwijs leuk dat wij samen jouw fotoshoot op de planning hebben staan. Met deze handige gids gaan wij er samen voor zorgen dat jij helemaal voorbereid je fotoshoot in gaat.


KLEDING


Wat trek je aan?

Voor een betoverend effect in je foto's, stel ik voor om jezelf te hullen in prachtige natuurlijke tinten. Denk aan weelderig wit, rustgevend beige, zacht crème, warm ecru, verleidelijk nude, en aardse tinten zoals bruin en roest. Natuurlijke texturen voegen ook veel toe, zoals het speelse karakter van linnen of een luchtige, zwierige jurk die met elegantie meebeweegt terwijl je voor de camera poseert. Het geheim van een betoverende fotosessie zit hem in de harmonie van kleuren


Where to shop?

Ik vind het heel leuk om jullie in diverse outfits te fotograferen. Op die manier ontstaat er een breed scala aan beelden, wat resulteert in een veelzijdige en prachtige fotosessie. Zorg er daarom altijd voor dat je een extra setje klaarlegt.


Mooie babykleertjes vind je bijvoorbeeld bij Ziloen, H&M exclusive, Moonbeam collective, en bij de Zara.

Client Closet

Ik heb nog niet een heel uitgebreide client closet met jurken maar ik heb er inmiddels wel vier hele mooie! En die mag jij lenen voor je fotoshoot. Alle jurken zijn one size fits all en te dragen bij zowel zwangershap als niet-zwangerschapsshoots.


Je vindt de Client Closet hier, de wachtwoord is: Boutiquecloset

https://boutiquefotografie.pixieset.com/clientcloset-boutiquefotografie/LOCATIE

LOCATIE

Buiten of Binnen?

Wanneer je hebt besloten voor een fotoshoot in de buitenlucht, kiezen wij meestal voor de ochtenduren of tijdens het gouden uur (zonsondergang). Mijn voorkeur gaat uit naar prachtige, natuurrijke locaties. In de regio Haarlem / Zandvoort / IJmuiden / Amsterdam ken ik de mooiste plekjes, maar ik kom graag naar jouw locatie, zodat we samen naar mooie plekjes kunnen gaan die voor jullie wellicht iets betekenen.


Voor newborn fotoshoots kom ik altijd naar jouw huis.

Weersomstandigheden

De meest sfeervolle momenten voor fotografie zijn wanneer de zon laag aan de horizon staat, daarom kies ik vaak voor ochtend of avonds. Dit levert het mooiste en zachtste licht op, dat je vaak terugziet in mijn foto's.


Het is misschien verrassend, maar bewolkte luchten vormen een prachtig foto's. Dus als het op de dag van je sessie bewolkt is, is dat juist fantastisch! In geval van regen verplaatsen wij ons naar binnen of stellen wij de fotoshoot gezamenlijk uit naar een ander moment. Dit beslissen wij samen de dag voor de sessie.

Newborn shoot Haarlem

Newborn fotoshoot Haarlem

Newborn fotoshoot Zandvoort

Newborn fotoshoot Amsterdam

Zwangerschapsshoot Haarlem

Zwangerschap fotoshoot Haarlem

Zwangerschap fotoshoot Zandvoort

Zwangerschap Amsterdam

Familie fotograaf Haarlem

Familie fotoshoot Haarlem

Familie fotoshoot Zandvoort

Familie fotoshoot Amsterdam