Morena de Ruijt - FOTOGRAAF


35 jaar oud en en al ruim 14 jaar ondernemer. Opgegroeid in het zonnige zuid Spanje Marbella. Naast fotografie, te veel kinderen en part time zzper in de kraamzorg heb ik ook nog twee hele schattige landschildpadden. Daar waar de liefde is, ben ik graag om het vast te leggen!

"Moeder van 4 eigen kinderen, 2 hele leuke bonus kinderen! En 2 landschildpadden"

Mijn vier boefjes gaan door het leven met de namen Dylan (hij overleefde de puberteit tot nu toe) van 16 jaar oud, Kailyn (haar hobby is oogrollen) van 12, Aiden (mijn nerd en expert in geschiedenis) van 8, en de jongste, Jazz (mijn kleine acrobaat) van 3 met epilepsie.


Ik deel mijn levensavontuur met mijn liefste vriend, die ook twee pubers heeft. Onze samengestelde gezin is als een soort kruising tussen een realityshow en comedie serie. Om comfortabel samen te wonen hebben wij een huis nodig zo groot als een voetbalveld, maar in plaats daarvan zijn wij genoodzaakt om 300 meter van elkaar verwijderd te wonen. Soms ook wel beter met vier van die pubers om je heen. En dan is er nog mijn liefde voor eten, vooral als het uit een ander land komt. Een pan hutspot is voor mij het equivalent van een horrorfilm – ik kan er gewoon niet blij van worden. Als het geen exotische kruiden heeft, noem het dan geen maaltijd.


Morena de Ruijt

Morena de Ruijt

Travel Dates


April, 2024

London, uk


JUNE, 2024

Espiens, France


July, 2024

San José, Costa Ricaaugust, 2024

Venis, italy

Santorini, greece

Mykonos, greece

kusadasi, turky

split, croatia


Are you ready for your Adventure? Let’s do it !

In the past 5 years I’ve worked with hundreds of couples, picking the location, flying across the world for all sort of shoots.

Contact Me

Me in my workflow

Elopement in Madeira

Newborn shoot Haarlem

Newborn fotoshoot Haarlem

Newborn fotoshoot Zandvoort

Newborn fotoshoot Amsterdam

Zwangerschapsshoot Haarlem

Zwangerschap fotoshoot Haarlem

Zwangerschap fotoshoot Zandvoort

Zwangerschap Amsterdam

Familie fotograaf Haarlem

Familie fotoshoot Haarlem

Familie fotoshoot Zandvoort

Familie fotoshoot Amsterdam